.
Tatyana Beloy
maandag 9 januari 2023

Tatyana Beloy: “Hoe heb ik dat allemaal voor elkaar gekregen”

Ze heeft niet stil gezeten

Tijdens het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ moeten we het jammer genoeg stellen zonder Peter Van de Veire. Maar hij heeft een waardige vervangster gekregen, niemand minder dan Tatyana Beloy.

Tatyana draait al heel wat jaren mee in de showbizz en één van haar eerste wapenfeiten was een rol in Spring. Ondertussen is ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de media.

Maar de laatste jaren was het even wat stiller rond de actrice en presentatrice. Je zou ‘Big Brother’ dus gerust een soort van comeback kunnen noemen. In De Morgen vertelt Beloy wat ze de voorbije jaren allemaal heeft gedaan.

“Ik vraag me soms af hoe ik het de afgelopen drie jaar allemaal voor elkaar kreeg. Ik trouwde met de man van mijn leven en beviel van Wolfgang, werkte zowat elke dag aan de zomerkampen voor de zeshonderd kinderen van mijn vzw Supastar, schreef twee boeken, presenteerde tussendoor het programma ‘De Pottenlikkers’, maakte work-outvideo’s en richtte het platform NLT-club op, waarop ik cursussen aanbied.”

Dat is een hele boterham, en daar komt nu ook nog eens ‘Big Brother’ bovenop. “Maar voor de presentatie van ‘Big Brother’ mag ik plaatsnemen in de make-upstoel, regelt een styliste mijn kleding en wordt me ook nog eens koffie aangeboden. Ok ik moet mijn teksten vanbuiten leren, maar in vergelijking met afgelopen jaren voelt dat als luxe aan.”

Bio van Tatyana Beloy

Meer Over:

Tatyana Beloy