.
Jolien en Herbert uit Tempation Island
zaterdag 28 september 2024 07:15

Temptation Island-koppel alsnog uit elkaar

Heeft zij hém bedrogen?

Het is over en uit tussen Jolien Puype en Herbert Botelho Bodendorfer. De twee namen enkele jaren geleden deel aan het programma 'Temptation Island', kwestie van hun relatie eens goed te testen. Ja, daar was een goede reden voor. De twee bleven bij elkaar, al was het allemaal niet evident.

Jolien en Herbert hadden een relatie met ups en downs. Hadden, want Jolien heeft een punt achter hun relatie gezet.

"Na 13,5 mooi jaren hebben wij besloten om afzonderlijk verder te gaan in het leven. We hebben zoals in elke relatie ups & downs meegemaakt. De liefde was mooi, want we hebben 2 prachtige kinderen over gehouden aan onze relatie, waar ik veel kracht uit haal", schrijft Jolien op haar sociale media.

"Het is niet makkelijk voor ons, maar wilden dit wel laten weten gezien er al veel vragen kwamen of alles oké was met ons. We gaan als vrienden uit elkaar en blijven elkaar respecteren", gaat Jolien verder.

Volgens Herbert is er een derde in het spel. "Jij hebt besloten om de relatie te beëindigen. Dat was uw beslissing om het gezin te verlaten omdat je u openstelde naar een andere man. Waarom wil je altijd u anders tonen dan wat je eigenlijk bent", reageerde Herbert.

Het is duidelijk dat die twee één en ander uit te praten hebben. Jolien ontkent trouwens dat er een derde in het spel is.

Bio van Jolien Puype