.
Tess Goossens
woensdag 14 juni 2023

Tess Goossens: “De buren waren bang voor de feestjes”

Maar het viel mee

‘Miljoenhuizen’ is een nieuw programma gemaakt door onder andere Tess Goossens, die ooit presentatrice was bij VTM. Nu werkt ze mee aan het programma achter de schermen en neemt ze de kijker mee richting de woning van de bekende rapper Kanye West.

In het appartement zelf raakten ze niet binnen, maar wel bij de buurman van Kanye. En als we die buurman mogen geloven dan vertoeft de rapper regelmatig in Vlaanderen.

“Sommige buren waren bang dat hij om de haverklap decadente feestjes zou houden maar dat blijkt nog goed mee te vallen. Tot nog toe houdt hij zijn manieren”, lacht Tess in Dag Allemaal.

Naast het maken van het programma lag Tess haar focus de voorbije tien jaar vooral bij haar kinderen en haar man. Ook zij mochten geen aandacht tekort komen.

Tess’ man is Guy Goedgezelschap, de grote baas van productiehuis Lecter Media dat al meer dan veertig jaar programma’s maakt. Toen VTM vroeg met wie Tess ‘Miljoenenhuizen’ wou maken, was de keuze rap gemaakt. “Uiteraard heb ik voor het bedrijf van mijn man gekozen, anders had ik er een huwelijkscrisis aan overgehouden”, lacht Tess.