.
Tess Goossens
dinsdag 6 juni 2023

Tess Goossens moet iets bekennen: “Dat heb ik gedaan!”

Ze is er trots op

‘Miljoenenhuizen’ gunt ons een blik in de duurste en grootste huizen van Vlaanderen. Het idee van het programma komt van presentatrice Tess Goossens. Zij vindt het superleuk om maker te zijn van het geheel.

“Ik was erbij bij elke opname en heb de voorbije weken veel tijd doorgebracht in de montagekamer. Meer dan werk genoeg, dus. Ik heb nog even overwogen om de voiceover te doen, maar tijdens de eerste montages vond ik er de stem van Wim Oosterlinck veel beter bij passen. Maar ik heb wel de trailer ingezongen”, bekent Tess in Dag Allemaal.

Lange tijd heeft Tess nog geprobeerd om ook door te breken als zangeres, maar die plannen heeft ze ondertussen volledig opgeborgen. Al zingt ze wel nog altijd graag.

In het programma gaan de camera’s ook langs bij de buurman van Kanye West. Hij is een liefhebber van kunst die in een luxeappartement woont met dezelfde inrichting als dat van Kanye. Zo krijgt de kijker toch een idee hoe West woont.

“Dat gebouw is een project van Axel Vervoordt, die ook de inrichting heeft verzorgd. Hij is goed bevriend met Kanye – ik vermoed dat het een beetje een vriendendienst was van de rapper om een flat te kopen.”