.
The Masked Singer
vrijdag 18 maart 2022

The Masked Singer: dit is onze prognose

Wie is wie in The Masked Singer?

Vanavond valt het doek over het tweede seizoen van The Masked Singer. Wie schuilt er onder de maskers?
Dat Conner Rousseau vanavond onder het masker van Konijn zit, daar zijn wij 200% zeker van. Eigenlijk wisten wij al voor The Masked Singer op tv kwam dat Conner in het programma zat, maar om het ‘lek’ te beschermen zullen wij daarover geen verder toelichting geven. Het was voor ons enkel zoeken in welk pak de politicus zat. Konijn dus, dat zal je vanavond wel merken.

Lange tijd hebben wij gedacht dat Pat Krimson én Loredana in The Masked Singer zaten, maar bij Patje zaten wij dus mis. Van Loredana zijn wij echter wel zeker. De makers van The Masked Singer hebben hun best gedaan om ons te misleiden, maar sinds kort is er van onze kant ook zekerheid over Ridder. Geen Clara Cleymans, wél Loredana dus.

Er zijn veel namen de ronde gegaan over Miss Poes, maar er is maar één iemand die zo’n prachtige uithalen heeft: Camille Dhont. Niet alleen wij, maar ook de kijkers zijn ervan overtuigd dat de jonge zangeres wekenlangs als Miss Poes in The Masked Singer te zien was. Hoe groot is de kans dat Camille Sandra Kim zal opvolgen als winnares van seizoen 2 van The Masked Singer? Groot dus, al weet je maar nooit.

Is onze prognose correct of hebben ook wij ons laten misleiden? We houden met dat laatste zeker en vast rekening, maar wij zouden zeker geld inzetten op onze prognose. Vanavond na Familie komen we aan de weet of onze zekerheid terecht was of niet. Veel kijkplezier!