.
Tovenaar in The Masked Singer
dinsdag 21 maart 2023

The Masked Singer gaat verder: maar wie is toch die Hippo?

Het blijft een groot raadsel

Kosmos is ontmaskerd. Siska Schoeters hoeft niet langer geheim te houden dat ze deelnam aan ‘The Masked Singer’, want zowat heel Vlaanderen weet het.

Siska valt net af vlak voor de ‘Big Bang’ in ‘The Masked Singer’ en behoort niet tot de 8 beste kandidaten van dit seizoen. Die acht dat zijn Tovenaar, Leeuw, Mummie, Foxy Lady, Raaf, Minotaurus, Hippo en Champignon.

En nog steeds heeft heel Vlaanderen er het raden naar wie onder de maskers zit. Zo wordt gedacht dat Tovenaar wel eens Jaap Reesema of Duncan Laurence zou kunnen zijn. Of wat dacht u van Jérémie Makiese?

Voor Minotaurus wordt dan weer gedacht aan Helmut Lotti. Al vermoeden we dat hij niet blij zal zijn met deze verdenking. En wat met Jan Van Looveren, zou hij het kunnen zijn?

Hippo en Raaf blijken de grootste raadsels te zijn. Het speurdersteam is ervan overtuigd dat er twee grote talenten achter de maskers verscholen zitten en dat hier straffe namen onder zitten.

En dan is er nog Foxy Lady? Kevin Janssens blijkt zeker van zijn stuk wanneer hij denkt dat Danira Boukhriss Terksessidis onder het masker verscholen zit.

En ook Champignon blijft onze harten veroveren. Is het Peter Van de Veire? Of toch iemand helemaal anders? We zullen nog even geduld moeten hebben.