.
Kevin Janssens, Bart Cannerts, Julie Van den Steen, Andy Peelman, Tine Embrechts in The Masked Singer
dinsdag 10 januari 2023

The Masked Singer is terug met 2 nieuwe speurders!

Zij deden vorig jaar mee als kandidaat

Het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’ lijkt dichterbij te komen. Wanneer het op televisie te zien zal zijn, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Maar het lijkt ons niet lang meer te duren.

Overal op het internet en op televisie lijken teasers op te duiken en nu is ook het speurdersteam voor dit seizoen bekend gemaakt. En daar hoort opvallend genoeg Karen Damen niet meer bij.

Ook Ruth Beeckmans speurt dit seizoen niet meer mee. Julie Van den Steen, Andy Peelman en Kevin Janssens zijn wel weer van de partij. Zij worden aangevuld met 2 nieuwe gezichten: Tine Embrechts en Bart Cannaerts.

Bart was in het vorige seizoen Cycloop en Tine mocht Flamme Fatale spelen. Dit seizoen gaan ze dus zelf op zoek naar wie er zich in de pakken bevindt.

“Toen ze me belden voor het panel heb ik niet getwijfeld. Ook uit nieuwsgierigheid, want ik ben heel benieuwd naar hoe het voelt om aan die andere kant van dat universum te zitten. Ik denk wel niet dat ik de prijs voor de beste speurder ga winnen”, lacht Tine in Dag Allemaal.

Bio van Bart Cannaerts en Tine Embrechts