.
Nicolas De Bruyn, Sarah en dochter Elisabeth uit The Sky Is The Limit
donderdag 15 december 2022

The Sky Is The Limit Nicolas en Sarah: “Ik wilde geen vrouw die ’s nachts werkt”

Ze werd ook heel snel zwanger

In het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ maken we kennis met Nicolas en Sarah. Het koppel is al 5 jaar samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Al was het niet meteen liefde op het eerste gezicht.

Sarah was heel hard gefocust op het familiebedrijf – een groothandel in soep – waar ze elf jaar aan het roer stond en waar ze verzoop in het werk. En dat wilde Nicolas niet.

“Ik wilde een vrouw die overdag hard werkt, maar Sarah werkte zelfs ’s nachts. Het heeft een paar maanden geduurd voor de vonk oversloeg. Ze is zelfs een paar keer blijven slapen zonder dat er iets gebeurde. Ik durfde geen move te maken”, zegt Nicolas in Dag Allemaal.

Maar op Kerstavond veranderde alles en niet veel later stapte Sarah mee de zaak in van Nicolas. Het koppel had een plan in hun hoofd, maar het draaide anders uit. Eerst een huwelijk en dan een kindje leek hun een goed idee, tot corona kwam.

“Toen corona kwam en een huwelijk op de lange baan werd geschoven, besloten we om maar meteen voor een kind te gaan. Alleen bleek het erg moeilijk om op natuurlijke wijze zwanger te geraken. Dus zijn we aan een ivf-traject begonnen. We hadden ons voorbereid op een lastig parcours van meerdere jaren, maar twee weken later was Sarah al in verwachting.”