.
The Starlings
vrijdag 2 juni 2023

The Starlings: “Ik kreeg al paniekerige reacties van fans”

Ze kondigde haar zwangerschap aan

Iedereen die een single lanceert rond de zomer, die wil natuurlijk graag kans maken op de Radio 2 Zomerhit-troffee. Maar voor The Starlings is het geen einddoel.

“We zijn niet bij Ozark Henry binnengestapt om de nieuwe zomerhit te schrijven. Ik denk wel dat dit kan aanslaan, maar dat ben je nooit 100% zeker. Maar als we genomineerd worden, zijn we er graag bij”, zegt Tom in Gazet van Antwerpen.

The Starlings mogen ook deze zomer niet klagen van een lege agenda. Het duo heeft een mooie en druk gevulde zomer voor de boeg en er staan heel wat openluchtconcerten gepland. Hopelijk ook een aantal keer met Ozark Henry erbij.

Dit najaar staat er dan weer een theatertournee gepland. Maar er staat nog iets veel mooiers gepland. Op Moederdag maakte het koppel bekend dat ze zwanger zijn van hun allereerste kindje.

“Ik kreeg al een aantal paniekerige reacties van fans. Die optredens daar en daar gaan toch nog door, hé. Maar wees gerust, we blijven zo lang mogelijk optreden. Het is nog voor dit jaar, maar sowieso niet voor volgende week”, lacht Kato.

Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings