.
The Starlings, Tom Dice, Kato Callebaut
zaterdag 22 juli 2023

The Starlings: “Ik vind dat veel opwindender”

Het is leuker met twee

Vlaanderen heeft heel wat BV-koppels. Één van hen is Kato Callebout en Tom Dice van ‘The Starlings’. Zij praten heel open in ‘Lotte Gaat Diep’ over hun intieme leven samen. Dat kan je ook lezen in Dag Allemaal.

“We hebben nog nooit slechte s*ks gehad. Omdat we ons best doen en mekaar goed kennen. We maken er geen probleem van dat het de ene keer met alles erop en eraan is en de keer erna een vluggertje. Zolang er maar kussen aan te pas komt, want dat vind ik het ideale voorspel”, zegt Kato.

Voor hen is s*ks een belangrijk onderdeel in de relatie. Het moet voor hen lichamelijk juist zitten of de relatie is gedoemd om te mislukken.

Filmpjes kijken om de lust op te wekken, daar doet het koppel niet aan mee. Dat heeft bij hen heel weinig effect. En ook alleen hun ding doen, is niet aan hen besteed.“Het is gewoon veel leuker met twee dan alleen. De fantasie in mijn hoofd is altijd leuker dan wanneer het zich op een filmset afspeelt. Een goede Netflix-serie met een stomende kusscène vind ik veel opwindender dan platte p*rno.”

Bio van The Starlings

Meer Over:

The Starlings