.
The Starlings, Kato, Tom Dice
woensdag 14 juni 2023

The Starlings: “We zijn gewoon twee nerds”

Het ging vlot

Een tijdje geleden getuigde Kato Callebaut in ‘De Tafel Van Vier’ over de miskraam die ze had gehad bij haar eerste zwangerschap. Kato is nu opnieuw zwanger en dit keer gaat het een heel pak beter.

Kato voelt zich goed in haar vel, maar zij en haar man Tom Dice kunnen niet ontkennen dat ze zich ook heel vaak zorgen maken en bang zijn dat er opnieuw iets misloopt.

Gelukkig hebben ze hun nieuwe zomersingle om zich op te concentreren. Het is een samenwerking geworden tussen The Starlings en Ozark Henry en het kreeg de titel ‘Under Your Spell’.

“Toen we vorige zomer samen op het podium stonden van ‘Zomerhit’, merkten we heel snel dat het klikte. Hij is ook aan de rustige kant, net zoals wij, terwijl hij tegelijk heel goed weet wat hij wil. We spraken af om samen eens wat nummers te schrijven, en dat ging heel vlot”, vertelt Kato in Dag Allemaal.

Het nummer werd geschreven op zo’n twee à drie uur tijd en dat ging vlotter dan verwacht. “We zijn gelijkgezinden. In de studio waren we eerst een halfuur over allerlei technische dingen bezig, echt twee nerds”, lacht Tom.

Download onze app voor Android of iOS