.
News Image

The Voice Van Vlaanderen: Sophie

Koen draait niet om en daar voelt hij zich ongemakkelijk bij.


Ervaring op een podium heeft de 25-jarige Sophie Speck uit Gent wel. Zij is al lange tijd met muziek bezig en zette haar schouders al onder tal van muzikale projecten. “In The Voice Van Vlaanderen hoop ik veel te kunnen bijleren” aldus Sophie. Sophie speelde in het verleden al de hoofdrol in een musical op de muziekschool. Sophie zong ook al in diverse bandjes en ze hoopt dat die ervaring een positieve invloed heeft bij haar auditie. Voor mij is zingen héél natuurlijk en mogelijk zelfs een beetje noodzakelijk vult Sophie aan. Maar speelt die ervaring niet in haar nadeel bij The Voice Van Vlaanderen?



Sophie waagt haar kans met het nummer Iron Sky van Paolo Nutini. Natalia, Bent en Natalia drukken haast simultaan af. Sophie kan alleen maar verder genieten van haar performance en dat doen ook haar drie potentiële coaches. Wat een stem en dat merkte ook Natalia op: Amai, die eerste noot was er boenk op. Ik dacht 'ik ga niet langer wachten, ik ga haar gewoon pakken'.

Volgens Bart Peeters kan Sophie met haar stem echt alles aan in de wereld . Bent Van Looy heeft nadat hij afgedrukt heeft terug zijn ogen gesloten om nog beter te kunnen luisteren. Ook Bent is van mening dat Sophie een prachtige stem heeft. De enige die niet afgedrukt heeft is Koen Wauters. Hij voelt zich zelfs efkes de lul. Of ik nu omgedraaid heb of niet, die stem heb je maar je zal het moeten waarmaken bij team Bent, team Natalia of team Bart. Sophie was al lang overtuigd om voor Bent te kiezen.