.
Thijs Römer
woensdag 30 november 2022

Thijs Römer beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag

En wat nu?

Piet ‘Baantjer’ Römer zou niet gelukkig zijn geweest met de daden van zijn kleinzoon Thijs Römer. De acteur zou zich schuldig hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag en zijn leven lijkt helemaal ineen te stuiken.

Het is de 20-jarige Nena Kruizenga die met haar verhaal naar buiten kwam en vertelde over Thijs zijn gedrag. Toen de feiten plaatsvonden was ze zelf pas 14, maar ze voelde zich nu, 6 jaar later, pas klaar om met haar verhaal naar buiten te komen.

“Hij heeft me zo een vertekend beeld van de wereld en mijn eigen ouders gegeven dat ik heel opstandig werd, met drugs begon, verkeerde vrienden kreeg en het steeds slechter ging op school”, citeert Dag Allemaal Nena.

De jaren nadien ging het van kwaad naar erger met Nena en woonde ze vooral in klinieken en instellingen. Het gaat nog steeds niet goed met haar en ze houdt zich vast aan de rechtszaak die er zit aan te komen. “Ik wil dat iedereen weet wat voor vieze vent Thijs is.”

Het is nog maar de vraag of Römers huwelijk met ballerina Igone de Jongh zal standhouden. Ze komen nog amper samen buiten en wonen ook niet meer samen. Ook Thijs’ ex, actrice Katja Schuurman, wil niks meer met de man te maken hebben. En dat terwijl ze sinds kort nog goede vrienden waren.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Thijs Römer, Piet Römer en Katja Schuurman