.
Thomas Van Goethem
donderdag 12 januari 2023

Thomas Van Goethem: “We zijn een match made in hell”

Ze vraagt hem nog altijd om raad

Wie onlangs naar de documentaire over Camille heeft gekeken op VTM weet dat het vaak ging over haar manager. Over haar ontdekker, Thomas Van Goethem, werd nooit iets gezegd. Terwijl het mag gezegd worden: zonder hem hadden we het talent van Camille nooit ontdekt.

“Het is normaal dat die jonge gasten nu met volle focus naar hun toekomst kijken en misschien bij momenten even vergeten waar hun roem vandaan komt. Maar ik wéét dat ze mij dankbaar zijn en ze tonen dat ook”, zegt Thomas in Dag Allemaal.

Wanneer Pommelien Thijs aan nieuwe songs bezig is, is Thomas één van de eersten die ze te horen krijgt en zijn mening mag geven. Zij noemt hen ‘Een match made in hell’

“Ze vertelt dan altijd hoe zij vroeger vaak op mij gevloekt heeft omdat ik wilde dat ze iets opnieuw speelde of inzong, maar ondertussen is zij even veeleisend geworden voor zichzelf.”

Het had niet veel gescheeld of Camille was nooit in ‘#LikeMe’ te zien geweest. Eerst was een andere actrice gecast voor de rol. “Maar zij moest afhaken wegens schoolverplichtingen. Camille heeft dan opnieuw vier auditierondes moeten overleven om de rol alsnog te krijgen. De eerste keer dat ik haar zag, was ze nog een kind en een zwaar West-Vlaams accent, maar ook daar heeft ze keihard aan gewerkt. De présence die ze bij haar terugkeer uitstraalde, wauw!”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Thomas Van Goethem, Camille en Pommelien Thijs