.
Thomas Van Goethem
vrijdag 11 augustus 2023

Thomas Van Goethem: “Ze heeft geen limieten” 

Ze is een echt supertalent 

De strijd om de Zomerhit-troffee nadert zijn ontknoping. Neemt Metejoor hem mee naar huis, of wordt het Gustaph? En wat met grote concurrent Bart Kaëll. En vooral niet te vergeten: Pommelien Thijs.

Pommelien is een waar fenomeen in België en nu ook in Nederland. Er is niemand die haar niet goed vindt in wat ze doet en de reacties op Pommelien zijn meer dan lovend.

“Pommelien is niet alleen bloedmooi en uitzonderlijk getalenteerd, ze heeft als jonge artieste ook een verhaal te vertellen. Haar visie op de wereld en op haar generatie is een ongelooflijke toegevoegde waarde. Ze slaagt er als geen ander in om , naast de catchy pop-en rockmelodiePen, thema’s aan te kaarten waarmee een ontzettend breed publiek zich kan identificeren”, zegt Thomas Van Goethem, bedenker van #LikeMe in Dag Allemaal.

‘#LikeMe’ is niet het eerste wat Pommelien doet. Ze bewees eerder al dat ze een harde werker is in de musical Annie. Dat ze een rol zou krijgen in ‘#LikeMe’ was vanzelfsprekend.

“Wat mij betreft heeft Pommelien geen limieten. Wat haar uniek maakt, is het feit dat ze muziek en teksten brengt die zij wil brengen. Eender wie kan dan zelf bepalen of ze haar smaken als artiest.”

Bio van Thomas Van Goethem, Metejoor en Pommelien Thijs