.
Daphne Paelinck en Randall Van Duytekom
zondag 6 juni 2021

Thuis-actrice Daphne Paelinck deelt fantastisch nieuws

Zij gaat trouwen!

In ‘Thuis’ kreeg zij al heel wat te verduren, maar op privé-vlak gaat het met Daphne Paelinck stukken beter. De actrice voelt zich zondag supergoed en daar is een goede reden voor: Daphne werd door haar vriend ten huwelijk gevraagd. Eén keer raden wat haar reactie was.

Daphne Paelinck is al zo’n 18 jaar bekend bij onze redactie. De 32-jarige actrice heeft al een carrière om u tegen te zeggen. Niet altijd in de grootste spotlights, maar Daphne amuseert zich al ruim 15 jaar met optreden en acteerwerk. Sinds een paar jaar is zij ook in ‘Thuis’ te zien als Kristine, niet meteen de populairste bij de soap en dat heeft allemaal met het gedrag van haar personage te maken.

Wat een contrast met de echte Daphne Paelinck en dat weet ook haar vriend Randall Van Duytekom. Die is al jaren de man naast de vrouw en ‘straks’ gaat Daphne ook écht zijn vrouw worden.

“De wereld laten weten dat ik JA zei tegen een leven vol gelach, liefde en gekke avonturen. Verloofd & kan niet stoppen met glimlachen!!”, laat Daphne Paelinck op Facebook weten. Als dat geen goed nieuws is!

Daphne en Randall hebben al een kindje en zijn in blijde verwachting van een tweede telg. Het leven lacht die twee toe, na de bevalling kunnen zij naar een huwelijk uitkijken. Dit jaar nog? Of wacht het koppel tot 2022? De toekomst zal het uitwijzen.

Bio van Daphne Paelinck en Randall Van Duytekom