.
Lynn Van den Broeck
vrijdag 13 september 2024

Thuis-actrice Lynn Van den Broeck: “Ik dacht dat Mathias opgebaard lag”

Ze doet dit nooit

Normaal gezien is Lynn Van den Broeck niet meteen een klager wanneer het gaat over het weer. Maar voor één keer wil ze toch een uitzondering maken.

“Wat was er aan de hand afgelopen nacht?! Om 2 na 2 ’s nachts begint de wind opeens heel erg te fluiten. Plots ook regen, maar niet van die zachte regen waarvan je in slaap valt. Echt pijpenstelen!”, begint ze haar verhaal op Instagram.

Lynn vond het zo heftig, dat ze even bij haar vriend Mathias checkte of hij ook wakker was geworden van dat verschrikkelijke weer. Maar Mathias lag vredig te slapen.

“Ik voel die bijna niet ademen. Ik denk dat hij opgebaard ligt, er moest iets aan de hand zijn. Ik kreeg echt een lichte paniek. Gelukkig ademde hij nog wel, maar ik moest wel heel goed voelen. Het begon uiteindelijk zo hard te waaien, dat ik dacht dat de koe van hierachter los door onze ruit zou vliegen.”

Dat laatste is natuurlijk niet gebeurd en het stormweer was nadien snel weer voorbij. Gelukkig maar Lynn! Al kan je het wel heel levendig vertellen!

Bio van Lynn Van den Broeck

Meer Over:

Lynn Van den Broeck