.
Marieke Dilles in Thuis
maandag 21 november 2022

Thuis-collega’s Marieke Dilles herkenden haar niet op de set

“De stylisten hebben mij een totaal andere look aangemeten”

Sinds enkele weken is Marieke Dilles het nieuw gezicht in ‘Thuis’. Daar speelt ze Vicky, de poetshulp. Ondanks het feit dat ‘Thuis’ dagelijks meer dan een miljoen kijkers heeft, wordt Marieke nog niet aangesproken op straat.

“De stylisten van ‘Thuis’ hebben mij een andere look aangemeten”, vertelt Marieke Dilles aan TV Familie. “Wanneer ik in mijn eigen kleren en ongeschminkt op de set toekom, herkennen de collega’s mij zelfs niet altijd onmiddellijk”, aldus Marieke.

Dat is misschien ook de reden dat men haar op straat niet direct herkent als ‘Vicky’. Toch krijgt ze sinds kort wel vriendschapsverzoeken van kijkers.

“De eerste weken heb ik de officiële ‘Thuis’-fanpagina’s op Facebook en Instagram links laten liggen, onthult Marieke Dilles aan TV Familie. Ze ging er van uit dat de kijkers sowieso moeten wennen aan een nieuw personage.

Inmiddels is ze het ook gewoon om zichzelf op het scherm te zien, ook al is dat nu dagelijks en vroeger slechts één keer per week. “Na al die jaren went dat”, aldus Marieke.

Bio van Marieke Dilles

Meer Over:

Marieke Dilles Thuis