.
Mathias Vergels in Thuis
donderdag 9 juni 2022

'Thuis' doet aan partnerruil

Er wordt heel wat geruild

Er is heel wat aan de hand op romantisch vlak in 'Thuis'. Bob en Tamara zijn nog maar pas getrouwd en Viv en Lowie hebben een einde gemaakt aan hun relatie. Maar er is zelfs sprake van partnerruil.

We proberen even alles op een rijtje te zetten. Nog niet zo lang geleden vormde Waldek nog een liefdespaar met Thilly, tot hij tijdens de huwelijksnacht van Bob en Tamara in bed belande met dokter Nora. Zijn ex Thilly is dan nu samen met Harry, die in het verleden nog iets had met dokter Nora.

Natuurlijk is zo’n partnerruil altijd wel iets heel bijzonders en raar. Het is dus niet verwonderlijk dat Harry het bijzonder moeilijk had om zijn ex samen te zien met een ander.

Maar dat is niet het enige koppel dat van partner is geruild. Ook Paulien en peter belandden samen in bed tijdens de huwelijksnacht van het pas getrouwde koppel. Peter die tot voor kort nog samen was met Femke is nu dus samen met Paulien.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft ook Femke een nieuwe vriend. Dat is Kobe, tot voor kort de ex van Paulien. Kunt u nog volgen?

Download onze app voor iOS of Android