.
Tine Priem
zondag 3 september 2023

‘Thuis’: “Ik kan ze niet meer uitstaan” 

Maar overleeft ze het? 

Eindelijk gaat ‘Thuis’ weer van start en krijgen we een antwoord op onze vele vragen. Dat Tine Priem de seizoensfinale overleeft, dat konden we al afleiden van de sociale media. Maar of Maité de seizoensfinale overleeft, dat is nog de grote vraag.

Dieter houdt Maité onder schot nadat zij er vandoor wil gaan met het geld van haar vader, drugsbaron Chris. Maar schiet Dieter haar ook neer?

Hij heeft een slippertje begaan met Maité, en zou zo kunnen voorkomen dat dat slippertje ooit uitkomt. Zijn vrouw Nancy zou hem een tweede slippertje immers niet zomaar vergeven. Pittig detail: Maité is zwanger van zijn kind.

Of toch niet? De fans zijn er op de verschillende forums van overtuigd dat zij alleen maar liegt over de zwangerschap en dat ze dat als excuus gebruikt om te kunnen vluchten, schrijft Tv Familie.

“Ik kan dat mens niet meer uitstaan en ik denk dat ze liegt”, schrijft een kijker op het forum. Iemand anders schrijft dan weer: “Ik hoop dat Dieter de trekker overhaalt. Maité hoeft niet te sterven, maar ze moet naar de gevangenis. Laat het recht zegevieren, Dieter!”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Thuis Tine Priem