.
Daphne Paelinck
donderdag 2 juni 2022

Thuis is aan zijn 30ste huwelijk toe

Hopelijk houdt dat huwelijk stand

Onlangs zijn Bob en Tamara getrouwd in 'Thuis' en daarom was het nog eens groot feest bij de soap. Maar binnenkort is er nog meer reden om te feesten. En u vraagt zich vast af waarom.

Christine (gespeeld door Daphne Paelinck) heeft Adil (Nawfell Bardad-Daidj) ten huwelijk gevraagt. En u heeft, gelijk, een huwelijk in een soap is niet zo speciaal. Maar wel als we u vertellen dat dit het 30ste huwelijk is in de geschiedenis van de soap.

En dat is toch een cijfer om bij stil te staan. En dat vind ook Primo. Zij zetten enkele feitjes op een rij. Marianne is op vlak van huwelijken de recordhouder van de reeks, want zij trouwde al vier keer.

Maar al die huwelijken kennen ook vaak dramatische eindes. Van de 29 koppels die ondertussen zijn getrouwd zijn er nog maar 2 koppels samen. De andere duo’s zijn uit de reeks verdwenen, gescheiden, of zagen hun huwelijk ontbonden worden door de dood van één van de partners.

Alleen Nancy en Dieter houden nog stand. Zij zijn het enige koppel, naast Bob en Tamara dat nog steeds samen zijn. Simonne en Frank zijn nog niet officieel gescheiden en kunnen dus nog samenkomen.

Download onze app voor iOS of Android