.
Mathias Vergels in Thuis
vrijdag 3 maart 2023

Thuis - It’s a girl!

Lowie gaat papa worden van...

Heuglijk nieuws in Thuis deze week! Het kindje van Lowie is gezond en wel. En er is nog meer: we weten nu ook of Lowie een jongen of een meisje zal krijgen.

Lowie wilde het geslacht liever niet weten, maar Tamara kwam er per ongeluk toch achter. En zo’n groot geheim bewaren, is voor niemand gemakkelijk. Ook niet voor Tamara.

Ze praatte haar mond voorbij en zo kwam Bob – en de kijkers dus ook – erachter dat het een meisje zal worden. ‘Lowie zal zo gelukkig zijn’, glundert Bob. Om zo’n versprekingen in de toekomst te voorkomen, besluit Lowie – die nog steeds niet weet dat hij een dochter krijgt – het kindje vanaf nu gewoon ‘de pinda’ te noemen. Origineel is hij wel, de papa-in-wording.

Nu het geslacht van baby Bomans eindelijk bekend is, kan het raden van haar naam beginnen. Verschillende enthousiaste kijkers waagden zich al aan een gokje. De namen Luc, Paulien en Lientje vielen al. Zou Lowie een naam kiezen als herinnering aan mama Paulien of verkiest hij eerder Marie, Anna of Louise? Volgens Kind en Gezin is Olivia alvast de meest populaire meisjesnaam van 2023, zou hij daarvoor durven gaan?