.
Thuis
maandag 6 mei 2024

Thuis krijgt bakken kritiek

“Een klucht van formaat”

‘Thuis’ is natuurlijk een van de favoriete soaps van televisiekijkend Vlaanderen en daar hoort natuurlijk spanning en sensatie bij. Maar wat er ook bij hoort is, is liefdesdrama. En op dit moment kan de soap er wel wat van.

Zo zit Lowie tussen twee vuren omdat hij voor zowel Viv als Silke gevoelens heeft en moet Dries opbiechten aan Tamara dat hij verliefd op haar is. En dat is nog maar het begin. Want ook Britney en Abel geven toe aan hun gevoelens voor elkaar. Al lijkt daar toch nog iets meer aan de hand te zijn.

Maar dit zijn slechts enkele van de verhaallijnen rond de liefde in de populaire reeks. Want er staat nog veel meer te gebeuren. En dat lijkt niet naar de zin te zijn van de fans. Zij vinden het er allemaal een beetje over gaan.

Zo schrijft iemand op Instagram: ‘Vroeger een gezinsprogramma! Kan ik mijn kinderen nog laten meekijken?’ Iemand anders schrijft dan weer: ‘Een klucht van groot formaat! Die Rosa en Simonneke hebben wel een serieuze slag van de molen gekregen.’

Het ziet er naar uit dat de vele passionele scènes niet allemaal worden gesmaakt en dat de makers er misschien toch eens over moeten nadenken om het over een andere boeg te gooien. Of net niet? Over de kijkcijfers heeft de reeks in elk geval niet te klagen.