.
Daphne Paelinck
woensdag 6 maart 2024

Thuis krijgt een midseasonfinale

Er hangt onheil in de lucht in ‘Thuis’

De fans van ‘Thuis’ kijken nu al vol enthousiasme uit naar eind maart. Eind maart wordt namelijk een midseasonfinale uitgezonden van hun favoriete programma.

Het is voor het eerst dat ‘Thuis’ na lange tijd nog eens een midseasonfinale zal uitzenden en het belooft in elk geval eentje te worden met veel onheil en ook een exit.

Het blijft uiteraard nog een verrassing wat er zal gebeuren, maar de kijkers hebben zo wel al hun vermoedens over wat er mogelijks kan gebeuren.

Zo raakte eerder al bekend dat Christophe Haddad de reeks zou gaan verlaten. Een midseasonfinale lijkt daar het ideale moment voor. Maar komt zijn personage wel te overlijden door zijn ziekte? Christine (Daphne Paelinck) gelooft er in ieder geval niks van en denkt dat Bob liegt over zijn ziekte en iets van plan is met zoontje Leo.

De makers van de reeks zijn in elk geval heel enthousiast. “De verhaallijn is zo spannend dat we meer dan de gebruikelijke 20 minuten nodig hadden om alles te kunnen vertellen”, klinkt het bij hoofdscenarist Stef Wouters.