.
Lynn Van den Broeck in Thuis
donderdag 20 oktober 2022

Thuis: Ongewenste zwangerschap voor Viv?

De fans denken van wel

In ‘Thuis’ lijkt de droom van Lowie werkelijkheid te worden. Hij wil graag vader worden en heeft ondertussen al een aantal stappen gezet om een alleenstaande papa te worden. De eiceldonor en draagmoeder zijn gevonden, nu de rest nog.

Of is dat niet meer nodig? Lowie belandde met Viv in bed, ondanks hun relatiebreuk en als we de kijkers mogen geloven, dan is Viv binnenkort ongewild zwanger. 1 probleem: de twee gingen uit elkaar omdat Viv nooit kinderen wou.

Het liefdesvuur tussen de twee is nooit gedoofd en dus een erg grote verrassing was de passionele nacht tussen de twee niet. Al bleef het volgens hun personages slechts bij één keer.

“We zijn op de hoogte van de speculaties omtrent de mogelijke zwangerschap van Viv. Dat is leuk, want dat wil zeggen dat deze verhaallijn duidelijk leeft bij onze kijkers. Zij zien natuurlijk ook hoe Lowie en Viv voortdurend tot elkaar aangetrokken worde en blijven”, reageert producer Hans Roggen in Tv Familie.

Maar ondertussen lijkt er in ‘Thuis’ niks aan de hand en gaat de verhaallijn rond het wensouderschap gewoon verder. Wordt ongetwijfeld vervolgd.