.
Pol Goossen in Thuis
zaterdag 23 december 2023

Thuis: overleeft Frank Bomans deze klap?

Een ongeval vlak voor kerst in Thuis.

Als je aan Franks ‘Suske’ komt, dan zal je het geweten hebben. Na een onenigheid op kantoor nemen Frank en Eddy in 'Thuis' het heft in eigen handen. Ze confronteren Tom, maar dit loopt dramatisch af.
Frank Bomans wordt in zijn eigen straat aangereden door de wagen van Tom. Overleeft hij dit?

Al een tijdje was de werksfeer op de vloer van de advocaten in Thuis beneden alle peil. De stress zat topadvocaat Tom Dedecker al een tijdje te hoog, en daar moest zijn secretaresse Simonne de gevolgen van dragen. Ze kreeg de ene brute opmerking na de andere. Dat was genoeg geweest, vond haar man Frank Bomans. Die laatste smeedde een plannetje met zijn beste maatje en partner in crime, Eddy van Notegem.

Tom kwam net zijn excuses aanbieden en alles leek weer koek en ei, maar dat was buiten het duo Van Notegem-Bomans gerekend. Zij wilden Tom 'eens goed zijn vet geven,' maar die laatste moest daar weer niets van weten en drukte op het gaspedaal van zijn auto. Het enige gevolg was dat Frank Bomans bewusteloos op de grond lag.

Ook in het verleden konden Tom en Frank niet samen door dezelfde deur. Als het niet voor (klein)zoon Robin was, zou de eeuwige vete nog niet opgelost zijn. Wat voor gevolgen heeft deze misschien wel opzettelijke aanrijding voor de familieband van de Bomansen? Welke kant zal Robin kiezen? En zal Frank zijn kleinzoon ooit nog terugzien? Dat zie je volgende week in Thuis.

Het verhaal rond Frank zal de Thuis-fans zeker aan hun zetel gekluisterd houden de komende dagen. Net zoals Thuis de afgelopen maanden deed: de dagelijkse fictiereeks bekoorde het afgelopen najaar maar liefst gemiddeld 1.067.154 kijkers per aflevering (TV Live+7, Web Live+28).

Oh ja, nog even dit: de beginuren van Thuis kunnen volgende week variëren door de vakantieprogrammatie van VRT 1.