.
News Image

Thuis verrast Elise Mertens

Elise Mertens krijgt bijzondere rondleiding door 'Eddy' Daan Hugaert.


Vandaag had Thuis bijzonder bezoek op de set: als verrassing voor tennisspeelster Elise Mertens - die een grote fan is van Thuis - organiseerden ze een exclusief setbezoek voor haar verjaardag. Samen met Elises moeder organiseerde de productie deze mooie verrassing.


Elise was jarig op 17 november, ze werd 23. Vandaag kreeg ze daarom een exclusieve rondleiding op de Thuis-set door haar idool Daan Hugaert (Eddy in Thuis).



Elise vertelt: “Mijn favoriete Thuis-personage is Eddy. Daan Hugaert speelt die rol zo goed en spontaan! Hij kan de kijkers echt meesleuren in het verhaal.”


Tijdens die rondleiding kwam Elise natuurlijk enkele Thuis-acteurs tegen die vandaag op de set stonden, zoals Bart Van Avermaet (Waldek) en Monika Van Lierde (Ann). Die waren minstens even hard onder de indruk van haar als zij van hen. Zo stond Bart Van Avermaet even met zijn mond vol tanden toen hij Elise tegen het lijf liep op de set: Alé jong, Elise Mertens! Wat een vrouw! Nu weet ik even niet wat zeggen. Jij doet dat echt goed! Ik ben fan.




Monika Van Lierde vertelt: Het doet ontzettend veel plezier om van Elise te horen dat ze al zo lang naar Thuis kijkt. Ik ben heel blij dat we haar dat halfuurtje ontspanning kunnen geven na een hele dag trainen. Uiteraard duimen wij met de hele ploeg voor haar!




Daan Hugaert (Eddy) leidde Elise vandaag rond: “Ik ben heel vereerd dat Elise mij heeft gevraagd om haar rond te leiden in de studio, en dus heb ik speciaal voor haar mijn mooiste tennisoutfit bovengehaald! Het is ongelofelijk wat zij al heeft verwezenlijkt op zo'n jonge leeftijd. Zij is fan van ons, maar wij minstens zo hard van haar. En we hebben al meteen een date vastgelegd! Ik ga op de Fed Cup met veel plezier voor haar supporteren.”




Na de rondleiding reageerde Elise: “Ik ben heel blij dat ik de studio's nu eens in het echt heb kunnen bewonderen. Ik ben zo'n oplettende kijker en toch ziet alles er zo anders uit! Dit is echt uniek om mee te maken. Het meest bijzondere vond ik om een opname van dichtbij mee te maken. Ik stond naast de set terwijl de camera's liepen voor een scène tussen Nancy en Marianne, en ik kreeg er gewoonweg kippenvel van! Straf ook hoe anders de acteurs zijn ‘in het echt’. Dat bewijst des te harder hoe goed ze hun rol spelen.”




Welke band heeft Elise nu precies met de reeks? “Ik kijk al van jongs af aan naar Thuis. Na een hele dag trainen doet het deugd om in de zetel voor tv te kruipen en Thuis te kijken, een gewoonte die we al jaren hebben. Het is voor mij alle verstand op nul en puur genieten, in welk land ik op dat moment ook ben. Ik krijg in het buitenland tijdens tornooien dan het gevoel dat ik toch een beetje thuis ben. Ik keek dan ook heel erg uit naar deze verrassing. Dit verjaardagscadeau ga ik sowieso nog lang onthouden. Voor ik vertrok heb ik bij de schrijvers laten vallen dat ze mij altijd mogen bellen om eens langs te komen in de Frens!”