.
Lynn Van den Broeck in Thuis
vrijdag 11 oktober 2024 08:00

Thuis vertrekt dan toch uit Leuven

Dit gaat aanpassen worden.

De cast en crew van ‘Thuis’ verhuizen in de zomer van 2026 naar een nieuwe locatie. Net voor de zomerbreak zwaaien alle medewerkers de bekende studio’s in de Manhattan in Leuven uit en verkassen zij naar de Mechelsesteenweg in Herent. Daar laat het productiehuis Het Thuishuis nieuwe studio’s bouwen.

De locatie aan de Vaart in Leuven was oud en versleten, tijd voor iets nieuws dus. De nieuwe studio’s komen op de locatie waar vroeger transport Vandenbroeck zat. Er komt een enorme studio, kantoren en opslagruimte

“We hebben een intensief traject afgelegd om de best mogelijke nieuwe locatie voor ‘Thuis’ te vinden. Daarbij waren factoren als duurzaamheid, toekomstgerichtheid en een zo laag mogelijke impact voor de cast en crew van ‘Thuis’ zeer belangrijke vereisten. Verder waren ook de soliditeit en betrouwbaarheid van de ontwikkelaar doorslaggevend”, reageert Peter Bouckaert van Het Thuishuis. Het is projectontwikkelaar ION dat een nieuwe thuis voor ‘Thuis’ zal bouwen.

Of alle huidige acteurs en actrices de verhuis nog zullen meemaken is twijfelachtig…. Want er gaan in ‘Thuis’ weer enkele mensen verdwijnen.