.
Amber Metdepenningen
dinsdag 29 maart 2022

Thuis - Yasmine is weer thuis

Kijk eens wie er terug is!

De week is nog maar net begonnen, en het is al direct een goede start voor de kijkers van Thuis. Heel vorige week werd er druk gezocht naar Peter. Hij ging op de vuist met Kobe en daarna was er de hele week geen spoor van hem…

Tot nu dus: Peter is plots terug. Maandagavond wandelde Peter binnen in het politiekantoor van Tim en Dieter. Maar Peter kwam niet alleen. Hij had een oude bekende bij: Yasmine is terug thuis.

Na een uit de hand gelopen gevecht werd Kobe vorige week opgepakt op verdenking van moord op Peter. Een DNA-afname op de handen van Kobe speelde in zijn nadeel: hij had bloed van Peter op zijn handen. Kobe werd aangehouden.

De hele week zochten Tim en Dieter naar Peter, maar ze vonden de vermiste niet. Tot hij vandaag opeens in het politiekantoor stond. Tim en zijn nieuwe collega gingen net op pad, maar die plannen werden verstoord. Opeens stond Peter voor hun neus. Waar is Peter naartoe gegaan? Hoe komt dat Yasmine bij hem is? En vooral: blijft Yasmine nu voor altijd bij Peter wonen?

Amber Metdepenningen (Yasmine) versterkt dus terug de cast van Vlaanderens populairste dagelijkse fictiereeks, Thuis. Amber was voor het eerst te zien in de reeks op 19 maart 2021. Yasmine is de geheime dochter van Peter en Nina Oostvogels. Als achterkleinkind van Leo Vertongen (die begin dit seizoen stierf) werd ze al snel een zeer geliefd personage bij de fans van Thuis.

Bio van Amber Metdepenningen