.
Lauren Muller
donderdag 2 februari 2023

Thuis zorgt voor verrassing: Thilly en Harry gaan trouwen

Dat zag niemand aankomen

Even zag het er naar uit dat de kijkers van ‘Thuis’ afscheid zouden moeten nemen van Thilly, gespeeld door Lauren Müller. Ze stond op de radar van de Cel Vermiste Personen en er werd een grootse zoektocht op poten gezet.

En met resultaat want Thilly leeft. En daar is haar soappartner Harry (Stan Van Samang) superblij om. Maar niet alleen hij, ook de kijkers kunnen opgelucht ademhalen.

“Iedereen was erg ongerust. Niet alleen de andere personages, ook de kijkers leefden intens mee”, vertelt producer Hans Roggen.

Maar daar bleef het niet bij. Nadat Thilly werd gevonden deed ze meteen een huwelijksaanzoek aan Harry. Die stond meteen met zijn mond vol tanden.

“Hoe zou je zelf zijn? Terwijl hij nog enkele momenten ervoor dacht dat Thilly was verongelukt, vraagt ze hem ineens om met haar te trouwen. Maar een ‘ja’ kwam er gelukkig nog net uit. Veel kijkers zijn uiteraard verrast door deze impulsieve actie van Thilly. Maar erg romantisch werd het niet, want het werd een aanzoek aan de voordeur. Maar toegegeven, het past ook helemaal in de lijn van dit personage.”