.
Dirk Van Vooren
maandag 11 april 2022

Ticketverkoop zevende De Winterrevue van start

Nu met vroegboekkorting.

De 6de winterrevue met Ingeborg als special guest is nog te zien tot en met 1 mei in Theater Elckerlyc. Maar de producenten van De Winterrevue zitten niet stil en zijn nu al met de editie van dit najaar bezig.
"De Winterrrevue zal er terug staan in het komende seizoen en jawel… terug op z’n vertrouwde plek, in de gezelligste periode van het jaar! Vanaf 16 december 2022 is het weer volop feest in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Stany Crets maakt een gloednieuwe revue, waarvan het thema en de ‘special guest’ uiteraard nog een groot geheim zijn. Wat geen geheim is, dat dat het een editie zal zijn die je niet wil missen!”, vertellen fiere producenten Dirk Van Vooren & Nico Warrinnier.

En ook Stany Crets is enthousiast dat hij tijdens de donkerste maanden van he jaar werk heeft. “De zevende revue wordt er één zoals het hoort: met alles erop en eraan, alsof we nooit anders gekend hebben!”, reageert hij zelfverzekerd.

De ticketverkoop start op maandag 11 april om 9 uur ‘s morgens. Voor de snelle beslissers is er nog een leuk cadeautje: van 11 april tot en met 10 mei 2022 kan je tickets kopen met 10% vroegboekkorting en dat via www.elckerlyc.be .

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Stany Crets en Dirk Van Vooren