.
Tijs Vanneste
vrijdag 30 augustus 2024

Tijs Vanneste en Metejoor brengen een ode aan de Kempen

Wat een mooie eerbetoon

'De Kempen' is een ode aan de Kempen, van twee Kempenaren in hart en ziel die twee verschillende levens leiden maar elkaar op menselijk vlak zeer goed verstaan. Wat is er schoner dan dat?

Tijs Vanneste en Metejoor leerden elkaar voor het eerst kennen in het ‘Van Echelpoel’ tijdperk. Tijs ging hard met zijn single ‘Ziet Em Duun' en Metejoor ging hard met het timmeren aan zijn eigen carrière. De Kempen als gemeenschappelijke deler bleek genoeg basis te vormen om een vriendschap uit te bouwen.

De vader van Metejoor is een zeer gekende reggae bassist bij de band van Ronnie Rasta. Reggae zit dus in het bloed bij de familie van Rossem en op die manier ontstond het idee om samen een reggae geïnspireerde single op te nemen. De geboorte van ‘De Kempen’ werd een feit.

Dat Tijs en Metejoor beiden een totaal andere kant van het muzikale spectrum belichamen is geen geheim. Deze single bewijst dat twee verschillende genres het best goed met mekaar kunnen vinden als het over dezelfde pure raakvlakken gaat: verbondenheid door je roots.

Bio van Tijs Vanneste en Metejoor

Meer Over:

Tijs Vanneste Metejoor