.
Tina Bride
donderdag 25 juli 2024

Tina Bride: “Dat is niet van de poes”

Het moest nu allemaal live

Het wordt een heerlijk weerzien met zangeres Tina Bride op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Ze mag er haar grootste hit ‘Don’t Give Up’ nog eens komen brengen, iets wat ze met heel veel plezier heeft gedaan.

“Het was een leuke verrassing. Vorig jaar had ik er ook al een beetje op gehoopt. Gehoopt, maar niet verwacht: er zijn zoveel artiesten, waarom zouden ze mij vragen? Ik twijfel trouwens of ik zou hebben toegezegd, want ik had al zo lang niet meer op de planken gestaan”, klinkt het in Dag Allemaal.

Maar sinds dit jaar zingt ze in twee livebands en doet ze dat samen met Frédéric Godecharle, een van de leden van Vanda Vanda. Zo werd ze het snel gewoon van terug op een podium te staan.

Dat ze bij ‘Tien Om Te Zien’ haar grootste hit mocht komen brengen, deed haar heel veel plezier. Al was ‘Don’t Give Up’ niet meteen haar grootste succes.

“Wat betreft verkoop was 'Perfect Love' groter. Maar 'Don't Give Up' is een vrolijk en zomers partynummer dat voor ambiance zorgt. Opnieuw op het podium van ‘TOTZ’ staan zal me een zalig gevoel geven. En stress. Twintig jaar geleden was het allemaal playback, nu moet ik live zingen. En tegelijkertijd ook dansen. Dat is niet van de poes.”

Bio van Tina Bride en Vanda Vanda

Meer Over:

Tina Bride Vanda Vanda