.
Tine Embrechts
donderdag 17 augustus 2023

Tine Embrechts: “Dan gaan die deuren snel weer dicht” 

Zonder talent lukt het niet 

Wanneer je een bekende vader of moeder hebt, is het tegenwoordig niet abnormaal dat je als zoon of dochter van onder een vergrootglas wordt gehouden en dat je extra goed in de gaten wordt gehouden wat je doet of probeert.

Een mooi voorbeeld is Jasmine Vermassen. Toen zij deelnam aan ‘K3 zoekt K3’ is ze heel hard aangepakt door de kijkers.

“Dat is het lot van veel nepobaby’s zeker? Kinderen van succesvolle ouders zouden hun connecties gebruiken om hogerop te raken. Als je alleen daarop teert, begrijp ik dat ze je een uitzuiger noemen. Maar wat maakt het uit wie je ouders zijn, als je zelf hard werkt”, klinkt het bij OSKI in Humo.

Maar er kan natuurlijk niet ontkend worden dat er toch wel wat deuren op een kiertje worden gezet wanneer je bekende ouders hebt. Dat geeft ook Tine Embrechts toe.

“Maar heb je geen talent, dan gaan die deuren even snel ook weer dicht. Ik begrijp wel dat mensen soms commentaar ven, want ik vind het zelf moeilijk om me een houding te geven. Ik ben bijvoorbeeld supertrots dat hij in de AB staat, maar ik post daar niets over op sociale media, omdat mensen anders misschien denken dat ik hem probeer te stuwen in de vaart der volkeren.”