.
Kevin Janssens, Bart Cannaerts, Julie Van den Steen, Andy Peelman, Tine Embrechts in The Masked Singer
zaterdag 15 april 2023

Tine Embrechts gaat zware tijden tegemoet

“Dan valt alles stil”

Als speurder in ‘The Masked Singer’ weet Tine Embrechts veel meer dan de kijkers, haar familie of zelfs haar partner en kinderen. Toch moet ze alles geheim houden en dat is niet altijd evident.

“Vorig jaar vond ik het lastiger. Nu weet iedereen dat ik toch niks mag zeggen. Mijn eigen lief probeert nog het hardst om van alles te weten te komen”, onthult Tine aan Gazet van Antwerpen.

“Ik vind het vooral grappig om te zien hoe hard The Masked Singer leeft. Want het is eigenlijk bijna een kinderlijk spelletje. Ik vind het een feest om daar deel van te mogen uitmaken. Het hoeft niet altijd grote kunst te zijn, hoezeer ik daar ook fan van ben”, aldus Tine Embrechts.

Naast ‘The Masked Singer’ zijn er nog een aantal programma’s en activiteiten waar Tine aan deelneemt. Toch denkt ze bij elke acteerjob: misschien is het wel de laatste keer. “Omdat het de realiteit is. Het afgelopen jaar heb ik veel gedaan, maar eind april valt alles stil”, bekent Tine aan Gazet van Antwerpen.

“De volgende vijf maanden ben ik zo goed als werkloos. De vragen voor nieuwe projecten zijn pas voor het najaar”, deelt Tine met spijt in het hart mee.

Bio van Tine Embrechts