.
Tine Embrechts
zondag 12 juni 2022

Tine Embrechts: geeft wijze raad: “Dan ben je gewoon gesjareld”

Hij bouwt een eigen carrière uit

Oski heeft zijn allereerste EP gelanceerd. Wij horen u al denken: wie? Oski, alias Luis Oscar is de zoon van actrice en zangeres Tine Embrechts. De jongen bouwt al heel wat jaren aan zijn carrière en eindelijk mocht hij onlangs zijn EP op de wereld loslaten.

Oscar wil van muziek graag zijn beroep maken, maar als het van mama Tine afhangt zal er toch eerst ook verder moeten gestudeerd worden. En dat ziet Oscar wel zitten.

“Ik heb nu een tussenjaar genomen. Ik wou ook gaan reizen, maar die plannen zijn in het water gevallen omdat het te druk werd met de muziek. Ik wil graag muziekproductie gaan studeren. Ik heb me al ingeschreven voor volgend schooljaar, maar voorlopig heb ik nog niks gehoord van de school”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Er zal niemand kunnen ontkennen dat het hebben van een diploma iets heel belangrijk is, waar je altijd op kan terugvallen. “Ik ben superblij dat Oscar zijn droom kan volgen en dat hij er hard voor werkt. Maar ik ben toch wel een beetje de ongeruste mama die hem met de voetjes op de grond wil houden.”

Tine is realistisch en beseft dat het van de ene dag op de andere ook allemaal voorbij kan zijn. “Negentig procent van de muzikanten die ik ken verdienen hun centen door les te geven op academies. Als je dan geen hogeschooldiploma hebt, ben je later gewoon gesjareld.”

Bio van Tine Embrechts

Meer Over:

Tine Embrechts