.
Tine Embrechts en zoon Oscar
maandag 3 april 2023

Tine Embrechts: “Ik ben de eerste om te zeggen: prima!”

Ze mogen doen wat ze willen

De kinderen van Tine Embrechts groeien op in een heel artistiek gezien. Niet alleen haar kinderen uit een vorige relatie, ook haar kinderen met Guga Baùl krijgen heel wat creativiteit met zich mee.

Tine zou er dan ook niks op tegen hebben moest één van hen ervoor kiezen om in haar voetsporen te treden. De oudste zoon van Tine, Luis Oscar, is momenteel zelfs druk bezig met het timmeren aan een carrière.

“Hij maakt muziek onder de naam OSKI en wie ben ik om hem tegen te houden? Dat geldt op alle vlakken. Als mijn zonen zouden zeggen dat ze op mannen vallen of dat ze zich niet goed voelen in hun lichaam, dan ben ik de eerste om te zeggen: prima! Daar heb ik geen enkel probleem mee”, luidt het bij Tine in Primo.

Tine steunt haar oudste zoon volledig in de carrière die hij wil opbouwen, maar zoals het hoort heeft ze hem ook gewaarschuwd voor de valkuilen van de sector.

“Dat is mijn taak. Maar hij is zeer talentvol, ambitieus en koppig genoeg om zijn zin te doen. En dat was ik ook op zijn leeftijd. Moet ik hem dan aanraden om een plan B te hebben of een opleiding te volgen?”

Bio van Tine Embrechts

Meer Over:

Tine Embrechts

Bio van Oski en Guga Baùl

Meer Over:

Oski Guga Baùl