.
Tine Embrechts
woensdag 2 maart 2022

Tine Embrechts over The Masked Singer: “ik heb lang getwijfeld”

Maar zij zette door.

Toen BV’s werden gevraagd voor het eerste seizoen van ‘The Masked Singer’ was de twijfel groot. Heel wat BV’s namen een afwachtende houding en gingen niet meteen in op het voorstel. Maar ook tijdens de tweede reeks was de twijfel groot. Want ondanks het grote succes van het eerste seizoen, had nog niet iedereen beelden van het programma gezien. Onder hen Tine Embrechts die in het pak van Flamme Fatale kroop.

“Ik heb vreselijk lang getwijfeld. Van het eerste seizoen had ik amper iets gezien en als ik er al eens een stukje van zag, dacht ik: ‘Oh my god, nu is de hele wereld gek geworden. Wat gaan ze nog uitvinden?’ Ze bleven maar aandringen en uiteindelijk heeft de nieuwsgierigheid gewonnen en de goesting om te zingen.”

En dat deed Tine vol overgave. Tine leefde zich volledig in, in haar rol en werd als Flamme Fatale verliefd op presentator Niels Destadsbader. Een toneeltje waar Niels met plezier in meespeelde. In de aflevering waarin Flamme afviel, vroeg ze Niels zelfs ten huwelijk. Benieuwd wat Guga Baùl daarvan heeft gedacht.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Tine Embrechts