.
Tine Embrechts
woensdag 15 maart 2023

Tine Embrechts wordt bestookt met vragen

Onthulling wie ‘Champignon’, ‘Leeuw’ en ‘Hippo’ zijn?

Het derde seizoen van ‘The Masked Singer’ is terug van start gegaan en opnieuw is er volop mysterie aanwezig. Zowel op social media maar ook in de huiskamers en op het werk is het zonder twijfel weer hét gespreksonderwerp.

“Dat het programma opnieuw een hype is, merk ik aan de vele reacties op straat en in de supermarkt. Ik word ook bestookt met vragen. De mensen proberen me de pieren uit de neus te halen”, vertelt Tine aan Story.

Tine Embrechts is één van de weinigen die weet wie er in de pakken zit. Vorig jaar nam ze nog zelf deel als ‘Flamme Fatale’ maar dit jaar neemt ze als speurder deel.

Moeten zwijgen zodat de identiteit niet naar boven komt vindt ze niet moeilijk. “Ik kan goed zwijgen. Als ik iets niet mag vertellen, doe ik het niet”, vertelt Tine Embrechts overtuigd aan Story.

Ook thuis praat ze er niet over. Laurent (Guga Baúl, Tines partner) heeft wel geprobeerd wat los te krijgen. Maar dat pakt niet bij mij, zeker omdat ik weet dat hij het spelletje veel te graag meespeelt”, aldus Tine.

Bio van Tine Embrechts