.
Tine Embrechts
vrijdag 10 maart 2023

Tine Embrechts: “Ze slaan elkaar soms de kop in”

Ze heeft het wat onderschat

Tine Embrechts probeert dagelijks haar carrière draaiende te houden, maar ook haar gezin en huishouden. En dat is soms een helse klus, want makkelijk is het niet altijd.

Tine is al een aantal jaar samen met Guga Baul, met wie ze twee kinderen heeft. Daarnaast heeft ze ook twee kinderen uit een vorige relatie, allemaal zonen.

De actrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het moederschap niet altijd even mooi is zoals iedereen altijd maar laat uitschijnen.

“Ik durf nu echt te zeggen dat ik een goeie mama ben. Ik ben genoeg bij mijn kinderen, zorg goed voor hen, zie hen graag. Maar af en toe word ik er knettergek van. Ik ben superblij met mijn vier zoenen, maar die twee kleintjes: ik heb dat wat onderschat”, geeft ze toe in Dag Allemaal.

Tussen haar twee oudste zonen en haar twee jongste zonen zit een redelijk groot leeftijdsverschil. Tine beleeft alles opnieuw wat ze vijftien jaar eerder al eens doorstond. “Ik ben nu 47 en ik sta nog steeds aan de kleuterschool. Luis Oscar en Emilio waren redelijk rustige kinderen, maar Gaston en Maurice zijn twee energieke jongens. Ze zien elkaar doodgraag, maar soms slaan ze elkaar de kop in.”