.
Tine Priem in Thuis
dinsdag 30 april 2024

Tine Priem: “Dan is dat maar zo”

Ze is stralend zwanger

In augustus bevalt Tine Priem van haar eerste kindje. Ze is nu iets voorbij de helft van haar zwangerschap en ze straalt heel erg. Maar het eerste trimester was ze vaak heel moe en misselijk.

“Gelukkig zonder overgeven. Bovendien moest ik ook altijd iets kleins eten voor ik iets actiefs ging doen, anders haalde ik het niet (lachje). En dan waren er ook nog die cravings... Ik at veel suiker en ongezonde dingen, terwijl ik dat vroeger niet deed. Nu eet ik opnieuw gezond en heb ik het gevoel dat ik weer mezelf ben. Mijn hormonen zitten weer in balans en mijn energiepeil is goed. Ik kan weer alles doen, mits de nodige rustpunten”, lacht ze in Story.

Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam van een vrouw natuurlijk volledig. Maar daar heeft Priem weinig problemen mee.

“Ik vind een zwangere vrouw supermooi en vrouwelijk. En zo voel ik me ook. Voorlopig ben ik ook nog niet te veel verdikt, je ziet enkel een klein buikje, omdat ik nog geen vocht ophoud. En als dat wel het geval is, dan is dat maar zo.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem