.
Tine Priem in Thuis
zondag 8 september 2024

Tine Priem: “Het was meteen aanwezig”

Ze is pas bevallen

Tine Priem zit op dit moment nog altijd op haar roze wolk. In augustus beviel ze van haar eerste zoontje Georges. Hij is een droombaby als we Tine mogen geloven en ze vindt het zalig om moeder te zijn.

“Het is zalig, maar ik voel me ook heel kwetsbaar. Bij het minste geluidje dat Georges maakt, ga ik kijken. Dat moederinstinct, om voor hem te zorgen, was meteen aanwezig. En ik wil hem ook heel erg beschermen. Niet dat andere mensen hem niet mogen vastpakken, maar op sociale media zal ik zijn gezicht niet tonen”, zegt ze in Story.

Wat voor mama ze ging worden, daar had Tine niet meteen een beeld van. Ze heeft zichzelf daar ook nooit echt veel vragen bij gesteld.

“Ik las ook geen boeken over het moederschap, ik liet het allemaal gewoon op mij afkomen. Je weet pas wat voor moeder je bent als je kindje er is. Tom en ik hebben veel geluk dat Georges een makkelijk kind is. Ik kan hem perfect een paar uurtjes achterlaten bij mijn man omdat ik weet dat hij er geen last mee zal hebben. Of we nemen hem gewoon mee.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem