.
Tine Priem in Thuis
zaterdag 27 april 2024

Tine Priem: “Het was wel puffen”

Maar het is een mooi eindresultaat

Tine Priem en e5 hebben de handen in elkaar geslagen voor de eerste kledingcollectie van de actrice. Haar inspiratie vond ze tijdens haar reis naar Cuba en ze poseerde ook helemaal zelf tijdens de fotoshoot van de collectie.

Op dat moment was Tine al drie maanden zwanger van haar eerste kindje. Maar daar merk je niks van op de foto’s.

“Ik herinner me vooral nog dat ik toen in mijn misselijke periode zat, maar de zon heeft mij erdoor geholpen. Net als veel water drinken en bananen eten. Je ziet me ook de duinen op en af huppelen en dat was best wel puffen. Maar het eindresultaat is prachtig. Ik ben geen professioneel model, maar het team gaf me veel zelfvertrouwen, zodat ik me volledig kon geven”, lacht de actrice in Story.

Nu Tine zwanger is, wordt het misschien moeilijker om haar eigen collectie te dragen. Al heeft ze daar een goeie oplossing voor.

“Ik koop gewoon een maatje groter. Alleen de broeken spannen wat, dus heb ik zwangerschapsbroeken gekocht. De eerste maanden droeg ik vooral losse truien en hemden, terwijl ik net iemand ben die kledingstukken snel opknoopt om ze wat pittiger te maken. Plots voelde ik me saai. Maar mijn collectie is tijdloos, dus volgend jaar zal ik er zeker ten volle van kunnen genieten!”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem