.
Tine Priem in Thuis
zaterdag 6 april 2024

Tine Priem: “Ik ben er nog niet zo lang vanaf”

Maar ze voelt zich beter

Als actrice plots een liefdesscène moeten spelen met een andere man, het is te begrijpen dat de partner in kwestie het misschien niet altijd even leuk vindt. Ook Tom, de partner van Tine Priem vond het niet altijd even leuk in het begin.

“In het begin had Tom het wel wat moeilijk als ik Bob (vertolkt door Christophe Haddad, red.) of Lowieke (vertolkt door Mathias Vergels, red.) moest kussen. Hij wilde dat liever niet zien. We hebben dan gewoon eens afgesproken met elkaar: Tom komt sindsdien keigoed overeen met Christophe en Mathias. Hij ziet met eigen ogen dat het puur professioneel is. Ik ben absoluut niet het type dat iets met een collega zou kunnen hebben”, zegt Tine in Het Laatste Nieuws.

Nu gaat alles prima met Tine, maar dat is drie jaar geleden toch anders geweest. Toen had ze een burn-out en ging het helemaal niet zo goed met haar.

“Ik denk dat ik er nog maar een half jaar voor honderd procent vanaf ben. Sindsdien heb ik mijn energie en focus terug - een half jaar geleden ging dat nog moeizamer. Het is zot hoe lang het aan- sleept. Die burn-out is me letterlijk overvallen, al zat het er al langer aan te komen zonder dat ik het zelf besefte.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem Thuis