.
Tine Priem in Thuis
woensdag 24 april 2024

Tine Priem: “Ik ben lang op zoek geweest”

Maar nu is het zover

Het heeft eventjes geduurd voor de kinderwens van Tine Priem aanwakkerde, maar nu ze zwanger is van haar eerste kindje is ze ook helemaal klaar voor het moederschap. Ze overwon een burn-out en schenkt geen aandacht meer aan dingen die niet belangrijk zijn.

De actrice bevalt pas in augustus, dus ze heeft nog even tijd om te genieten van het zwanger zijn. Bovendien focust ze zich volledig op haar eerste kledinglijn die te krijgen is bij e5.

“Ik ben lang op zoek geweest naar mijn identiteit op modevlak. Als twintiger begon ik zelf kledingstukken te tekenen in mijn schetsboek. Ik trok ermee naar de Belgische Modefederatie om te informeren hoe ik een eigen kledinglijn kon uitbrengen, maar het kostenplaatje was te groot om zelf te dragen. Dus borg ik mijn droom op, tot ik vele jaren later in contact kwam met e5’, vertelt ze in Story.

De kledingketen was snel overtuigd van haar passie en ze besloten een samenwerking aan te gaan met Tine. Zo werd ‘Louise meets Tine’ geboren. Ze vond haar inspiratie tijdens haar reis naar Cuba.

“Ik dacht: het moet de max zijn om hier een jurk te dragen met een split die openwaait en zo'n mooie open rug. Terug thuis ben ik meteen beginnen te tekenen. De stukken zijn vrouwelijk en elegant, zo voel ik mij ook vaak. Al heb ik ook wel een stoer kantje, je kan altijd cowboy boots onder mijn kleding dragen”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem