.
Tine Priem
donderdag 5 september 2024

Tine Priem: “Ik ga het niet morgen opnieuw doen”

Maar het was wel bijzonder

In augustus is Tine Priem voor de allereerste keer mama geworden. Haar hele leven staat in het teken van baby George en haar persoonlijke projecten staan even op on hold. Al hoopt ze dat dat niet voor té lang is.

Ondanks de recente geboorte heeft Tine ook haar herfstcollectie voorgesteld bij e5. Alweer een unieke mijlpaal in het leven van de actrice.

“Gelukkig is er van vermoeidheid - door onderbroken nachten - amper tot niets te merken. We hebben echt wel veel geluk. Georges slaapt heel goed, van voeding naar voeding, en het is ook geen huilbaby. Hij is wel heel alert en nieuwsgierig, maar ook ontzettend lief. Een droombaby om in huis te hebben”, vertelt ze in Story.

Traumatische ervaringen aan de bevalling heeft Tine gelukkig niet. Dat is allemaal heel vlot verlopen.

“Niet dat ik het morgen opnieuw ga doen, maar ik vond het een heel mooie ervaring. Ik zal nooit vergeten toen de gynaecoloog zei dat ik nog één keer moest persen. Je ziet dat kindje letterlijk uit jou komen en dan leggen ze hem in jouw armen. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Dat zal voor altijd het mooiste moment uit mijn leven zijn.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem