.
Tine Priem in Thuis
dinsdag 19 september 2023

Tine Priem: “Mijn man moest daar mee lachen”

Maar het is haar wel gelukt

Iedereen wil gelukkig zijn, maar het lukt niet iedereen. Geluk moet je zelf maken en moet je zelf zoeken. Actrice Tine Priem schreef er een boek over, over haar zoektocht naar geluk en de uitdagingen in het leven.

“Niemand is constant gelukkig. Ik kan zeggen dat ik over het algemeen heel gelukkig ben, maar er zijn ook dagen waarop ik gefrustreerd ben, omdat er bijvoorbeeld een factuur in de brievenbus valt. Relativeren helpt op zulke momenten”, zegt Priem in Tv Familie.

Tine is ook een fan van manifesteren. Nadenken waar ze over vijf jaar wil staan, wat ze wil bereiken, etc. Het kan volgens haar ook helpen om te denken aan wat je de voorbije jaren al hebt gerealiseerd. Zelf heeft ze ook een lijst met daarop alles wat ze wil bereiken.

“Op dat moment stond er nog op dat ik de liefde van mijn leven wilde vinden. Ik heb verschillende doelen opgeschreven, zowel professioneel als privé, en dat lijstje naast mijn bed gehangen. Elke avond keek ik ernaar. Mijn man Tom moest er mee lachen. Maar alles op het lijstje is uitgekomen.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem