.
Tine Priem in Thuis
maandag 18 maart 2024

Tine Priem: “Op een dag komt het wel”

Ze wilde geen risico’s nemen

Het zijn topdagen voor Tine Priem. Niet alleen is ze zwanger van haar eerste kindje, ze heeft ook zopas haar eerste eigen kledinglijn bij e5 georganiseerd. Ze staat weer met volle goesting in het leven.

“Ik heb altijd wel iets met mode gehad. Als kind scheurde ik foto's van popsterren uit magazines en maakte ik collages van hun outfits. In mijn tienerjaren stapte ik over op modebladen. Ik begon mijn eigen dingen te schetsen. Jaren geleden wilde ik graag een eigen kleding- collectie op de markt brengen. Ik ging naar de Belgische modefederatie met de vraag: hoeveel kost het om dat zelf te doen? Veel”, lacht ze in Het Laatste Nieuws.

Priem wilde geen risico’s nemen en wilde niet zomaar haar geld in iets steken waar ze geen zekerheid over had.

“En dus liet ik het idee rusten, denkende: op een dag komt het wel. Via via kwam ik in contact met e5. Ik ben zelf naar het bedrijf gestapt, met mijn schetsboek, en ik zei: 'Dit is wat ik wil doen. Wat denken jullie?' Diezelfde dag was het in kannen en kruiken. Ik ben bij e5 de eerste vrouw met een eigen collectie, men doet dat daar niet aan de lopende band. Dat maakt het authentiek."

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem