.
Tine Priem
donderdag 21 maart 2024

Tine Priem: “We hebben daar bewust lang mee gewacht”

Maar nu is het zo ver

Tine Priem heeft een eerste collectie klaar bij E5. De collectie toont wie ze is en dat is exact wat ze graag met de collectie ook wilde tonen.

“Ik was vroeger heel onzeker, ik paste me heel de tijd aan qua kledingstijl. Wilde ik met die vrienden optrekken? Dan ging ik mijn outfits aan hén aanpassen. Als een kameleon, zonder eigen identiteit. Pas toen ik mezelf ben gaan aanvaarden en mezelf graag ben gaan zien, heb ik een eigen stijl ontwikkeld: vrouwelijk met een stoer kantje. Dat zie je ook terug in mijn collectie”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Naast een eigen kledingcollectie bevalt Tine binnenkort van een eerste kindje. Ze is nu ongeveer 5 maand zwanger.

“Tom en ik zijn bijna negen jaar samen. We hebben bewust lang gewacht omdat we graag eerst wilden reizen. We hebben lang gedacht dat we geen kinderen wilden. Maar mijn broers hebben twee keischattige kindjes van wie ik meter ben, en dat heeft iets in beweging gezet. Ook mijn leeftijd begon mee te spelen. Tom was altijd vrij zeker van zijn zaak: 'Geen kinderen.' En ik kon me daarin settelen. Maar op een bepaald moment begon ik toch te twijfelen.”

Bio van Tine Priem

Meer Over:

Tine Priem