.
Tinne Ceuppens in aflevering 7260 van Familie
vrijdag 15 september 2023

Tinne Ceuppens: “Ik ben geen doortrapte feeks”

Ze is geliefd bij de kijkers

Tinne Ceuppens werkt al heel lang aan haar carrière als actrice, maar het is pas als Sam in ‘Familie’ dat ze een doorbraak kent en bekend raakt bij het grote publiek.

Haar personage heeft voor een breuk gezorgd bij powerkoppel Niko en Mieke. Je zou denken dat da bij de kijkers niet gesmaakt wordt, maar Tinne ervaart het toch anders.

“Ik krijg het gevoel dat ze wordt gesmaakt. Dat leid ik af uit de positieve reacties. Ik krijg geregeld berichtjes als ‘Kan je een filmpje sturen voor mijn jarige vriendin?’ en zo. Sam doet dan ook alles met de beste bedoelingen, ze is zeker geen doortrapte feeks met een verborgen agenda”, klinkt het bij Tinne in Dag Allemaal.

Er zit veel van Tinne zelf in haar personage. Zo is Sam ook iemand die springt en gaat voor de dingen die ze wil. Al denkt ze daar soms een beetje te weinig over na.

“Gaan acteren is één van die sprongen. Want België is een klein land met veel ambitieuze mensen. Dat maakt het extra spannend. En een tweede sprong; ik heb een zoon, Lewis. Je weet niet wat er allemaal op je afkomt als je aan kinderen begint. Maar mijn vriend en ik zijn er volledig voor gegaan.”

Bio van Tinne Ceuppens

Meer Over:

Tinne Ceuppens